Testimonials

INE & NICK

“Super sympathieke creatieve dame! wij hadden de familieshoot, ze wist perfect hoe ze met ons dochtertje moest omgaan om mooie foto’s te verkrijgen wat niet makkelijk is met een 4 jarig dametje 😄 super tevreden!”

CAROLIEN & PATRICK

“Ons huwelijk was een droom die uitkwam met al onze familie, vrienden en kennissen. Er zijn heel wat belevenissen die wij nooit zullen vergeten.. Silke heeft heel veel mooie momenten vastgelegd op foto. De foto’s zijn schitterend en elke keer opnieuw beleven we ons huwelijk.. Er zijn traantjes gevloeid. Dank je wel Silke, je bent een toppertje!”

FAMKE & ANDY

“Zeer goede en professionele fotografe. Wij hebben het geluk gehad dat Silke ons huwelijk heeft gefotografeerd en zijn enorm blij met het prachtige resultaat. Een mooiere herinnering aan onze trouwdag kon er niet zijn!”

LEENTJE & JOHN

“Wij hebben 2 hele leuke shoots gehad. Silke heeft een van de mooiste momenten uit ons leven vastgelegd. Wij hebben prachtige herinneringen aan onze eerste zwangerschap! En hele leuke kerst foto’s van ons hondje Belle. Heel erg tevreden! Zeker een aanrader voor iedereen!”

EVELIEN & PIETER

“Silke was de fotograaf van onze trouw. Bij de voorbesprekingen luisterde ze goed naar onze wensen en ging ze op zoek naar originele plaatsen voor de shoot! Op de dag van de trouw is ze de hele dag aanwezig geweest en heeft de mooiste momenten vastgelegt. De locaties van de shoot waren heel mooi en het resultaat was prachtig! Ook tijdens de viering en tijdens het feest heeft ze de emoties vastgelegd op papier! De foto’s waren heel mooi en werden gebracht op een originele manier in een doosje met usb en foto’s! We hebben ook een aantal vergrootte foto’s en albums via haar besteld met een prachtig resultaat! Wanneer wij opnieuw een fotograaf nodig hebben, weten wij haar te vinden! Een echte aanrader! En nogmaals.. bedankt!”

CARO

“De resultaten van onze shoot leverden een publicatie op in Vogue Italia en was dus zeker een meerwaarde voor mijn portfolio! Silke is een super aangename persoon om mee samen te werken en ze levert kwaliteit 🙂 !”

AURELIE

“Het is altijd een plezier om met Silke te shooten! Ze heeft een heel goed oog & zorgt altijd voor kwalitatieve foto’s. Mijn shoots met haar behoren zeker tot mijn favorieten!”

SHANA

” Hele leuke shoot gehad dankzij Silke, ze stelt je meteen op je gemak & helpt met alles super! Ik vond het een zalige ervaring & mooi resultaat! Top madam & fotografe! dank je! “

ALISON & GERT-JAN

“top fotograaf met enorm veel talent. Zet de modellen echt op hun gemak en gaat echt op zoek naar wat het beste past bij de model(len). Heel vriendelijk, professioneel en oprecht.”

ANNE VOETS

“Ik werk al even samen met Silke als visagiste en zij is een superfotografe! Niet enkel stelt ze tijdens een opdracht de klant op mijn gemak, ook ik voel me heel comfortabel bij haar. Ten slotte levert ze ook heel mooi werk af!”

ELIEN & DRIES

“Super toffe dame die weet waar ze mee bezig is! Onze foto’s waren heel mooi. Super goed gedaan!”

SARA & MAXIEM

“Super toffe fotoshoot gehad, een voorproefje van de huwelijksfoto’s. Het was echt een aangename shoot. Silke stelde ons helemaal op ons gemak, ze maakt zeer spontane foto’s en gaat in op elke vraag. Nadien waren de foto’s ook super snel klaar, amper 2 dagen later zaten ze al in mijn mailbox. Ik kijk al uit naar de fotoshoot op de trouwdag! ☺️🤗🍾💍

MELISSA

“Het was een super leuke shoot! Ikzelf en de rest van mijn gezin hebben er enorm van genoten. Met een super resultaat!!”

BIRGIT & MICHA

“Zonet de foto’s ontvangen van onze winnende fotoshoot! In het begin verliep het wat onwennig, daar wij écht geen professionele modellen zijn, maar dankzij Silke voelde we ons snel op ons gemak en dus met een mooi resultaat als gevolg! Een aanrader met razendsnel resultaat!”

LORE & BRECHT

“Silke is een geboren planner en fotograaf! Telkens opnieuw prachtige resultaten!”

CAROLINE

” Ik mocht met Silke samenwerken aan een styled wedding shoot. De communicatie vooraf verliep erg vlot, de resultaten van de shoot zijn bijzonder mooi. Ik heb vele mooie beelden die ik kan gebruiken voor mijn zaak. Silke leverde de foto’s ook razendsnel op, binnen de week had ze meer dan 150 bewerkte beelden klaar. Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar een betrouwbare (huwelijks)fotograaf die mooie emotionele reportages kan opleveren! “

LIESE

“Ik heb het geluk gehad om al enkele keren Silke haar werk van dichtbij te mogen bewonderen. Silke is een topfotografe! Ze weet van aanpakken, kan mensen op hun gemak stellen en levert de mooiste foto’s! Op zoek naar een huwelijksfotograaf, een shoot met je kleine ukkepuk of lekker samen met je geliefde? Voor dat en nog veel meer 1 adres ‘imperish weddings & photography’ “

KIM

“Top fotografe!”

LYNN

“Altijd TOP samenwerkingen!”

LORIEN

“Geweldige black and white shoot gedaan samen. Toffe madam en top fotografe!”

LAURA & JENTE

“Ik heb al enkele keren met Silke samen gewerkt, ze is echt een super fotografe! Ze kijkt samen met jou wat je het beste afgaat bespreekt samen de dingen die jullie graag willen uitwerken en stelt je helemaal op je gemak ! Het eindresultaat is altijd super ! Ze werkt tot in de perfectie en zal nooit half werk leveren ! Ook de foto’s krijg je snel erna. Een werk van haar met mij als model is zelfs tot in vogue Italië geraakt! Je doet dat super Silke! Ik ben blij met al mijn foto’s !”

ANNE & KEVIN

“Kevin: Het was voor mij wat onwennig, maar Silke zorgt voor een leuke en relaxte sfeer. Zeker aan te raden!”

MIEKE

“Een superdame achter een superlens ! heel tevreden over de super leuke foto’s van de honden. ik raad silke zeker aan en ga als de Puppy groot is haar nog eens contacteren! 😊 de mooiste momenten weet zij op beeld te zetten. Top Silke!!”

LEENTJE & BEN

“Zaterdag 30 juni zijn wij getrouwd, natuurlijk horen daar foto’s bij en wie kon dat beter doen dan mijn jeugdvriendin, Silke. Ze gaf ons onmiddellijk een vertrouwd gevoel en verzekerde mij dat “mijn complexen” niet zouden zichtbaar zijn. De foto’s zijn schitterend en we herbeleven iedere keer de dag opnieuw als we ze bekijken. Daarbij kregen wij de foto’s enorm snel! Wij raden iedereen Silke aan, een professionele jongedame die haar stiel enorm goed kent. Top! Bedankt, Silke!

Vanwege Leentje en Ben”

TATJANA & STEVEN

“Beste Silke, je hebt onze verwachtingen helemaal overtroffen. Zalige foto’s! Het volledige gamma is aan bod gekomen: Serieus, lief, grappig en speciaal. Prachtig gedaan! Wij zijn super content!!! Nu wordt 40 foto’s kiezen een hele grote opgave… “

MORGANE

“Silke is uitermate professioneel, luistert altijd naar wat de klant wil, heeft een groot hart en een passie voor wat ze doet. You won’t regret working with her!”

NELE

“Silke was één van de eerste fotografen waar ik als model ooit mee heb mogen samenwerken en daar ben ik haar ontzettend dankbaar voor. Altijd heel tevreden geweest met de resultaten, nooit lang moeten wachten op de foto’s en vooral keer op keer een leuke, ontspannende samenwerking! Silke is zonder meer één van de meest aangenaamste fotografen om mee samen te werken!”

KAREN

“Ik ben erg tevreden van de resultaten van de shoot. Ze zouden zo in een magazine thuis horen. De samenwerkingssfeer met Silke is zeer los en enthousiast waardoor je je als model meteen op je gemak voelt! Op een tweede keer samenwerken zeg ik zeker geen nee!”

SERGE

“Leuke Shoot gehad op een schitterende locatie! Silke is heel professioneel en weet de beste locaties uit te kiezen wat resulteerde in prachtige foto’s die ik zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak kon gebruiken. Echt een toffe dame om mee samen te werken, zeker een aanrader voor iedereen!”